Puhelimestasi löytyvät sovellukset kertovat siitä kuka olet


Puhelimestasi löytyvät sovellukset

Vanha viisaus kuuluu, että “kerro minulle keitä sinun ystäväsi ovat, niin kerron sinulle millainen sinä olet”. Tällä siis viitataan siihen, että viihdymme yleensä parhaiten ihmisten kanssa, jotka ovat muistuttavat meitä itseämme. Ihmisestä kertoo nykyisin myös se, millaisia sovelluksia hänen puhelimestaan löytyy. Sovelluskaupat ovat pullollaan erilaisia sovelluksia, mutta hyvin pieni osa niistä kerää miljoonia käyttäjiä.

Nettikasinoiden sovellukset viittaavat jännitykseen

Suomalaiset ovat maailmanlaajuisesti tarkasteltuna yksi eniten uhkapelejä pelaavista kansoista, kun asiaa tarkastellaan per henkilö tasolla. Ei ole siis mikään yllätys, että monilta suomalaisilta löytyy myös puhelimesta rahapelit. Uudet pelisivustot toimivat aina responsiivisesti, joten rahapelien pelaaminen onnistuu myös selainpohjaisesti, mutta silti moni haluaa pelata nimenomaan sovelluksen kautta.

Sovelluksen kautta pelattaessa myös rahapelien pelaaminen voi tarjota paremman pelikokemuksen. Ensimmäinen huomattava asia voi olla jo sisään kirjautuminen, sovellus kun usein muistaa kirjautumisen, joten pelaaja saa pelit heti käyntiin. Uhkapelit tarjoavat pelaajilleen viihdettä ja jännitystä, joten mikäli tällainen sovellus puhelimesta löytyy, kaipaa puhelimen omistaja todennäköisesti silloin tällöin aina vähän piristystä ja jännitystä.

Sosiaalisen median palvelut

Sosiaalinen media on puhuttanut viimeisen vuosikymmenen ajan todella paljon ja nykyisin sitä käytetään niin työnhaussa, mainonnassa, kuin kumppanin löytämisessä. Sosiaalisen median sovellukset ovat hyvin yleisiä ja kaikilla niillä on omat tarkoituksensa ja faninsa.

Facebook on yksi suosituimmista sosiaalisen median palveluista, jota käytetään niin yksityishenkilöiden, kuin yritystenkin väliseen viestintään. Palvelun alkuperäinen tarkoitus oli yksityishenkilöiden välinen viestintä ja siihen liittyminenkin onnistui vain tuttujen kautta. Yritysten käyttöön Facebook tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia tavoittaa asiakkaat verkosta. 

Instagram on nykyisin myös todella suosittu sosiaalisen median sovellus, joka on alun perin tarkoitettu vain valokuvien ja videon jakamiseen. Nykyisin kuitenkin Instagramia käytetään myös varsin paljon muuhunkin, esimerkiksi yritysten markkinoinnissa ja mainonnassa. Facebookin on löytänyt jo hyvin eri ikäiset ihmiset, mutta Instagramiin on löytänyt pääasiassa nuoret aikuiset.

Deittisovellukset

Deittisovellukset

Erilaiset deittipalvelut ovat tulleet suomalaistenkin tietoisuuteen viimeisen vuosikymmenen aikana ja nykyisin niitä on tarjolla todella paljon. Uusiin ihmisiin tutustuminen on nykyisin helpompaa kuin koskaan, mutta on myös huomioitava se, että deittipalvelut voivat olla hyvin viihdettä ja ajanvietettä. Deittisovelluksilla tutustuminen on yleensä hyvin helppoa, joskin syvällisten suhteiden löytäminen voi olla vaikeaa.

Deittipalvelut voivat tarjota mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä, joiden kanssa voi sitten viettää aikaa ja tehdä muita asioita yhdessä. Luonnollisesti tällaisen sovelluksen löytyminen puhelimesta viittaa siihen, että puhelimen omistaja on sinkku, joskin näitä palveluita käyttää jonkin verran myös varatut henkilöt. Suosituin deittisovellus on tietenkin Tinder, ja moni ei edes tiedä muiden sovellusten olemassaolosta. Tinder on kuitenkin saanut myös kritiikkiä pinnallisuudestaan, sillä palvelussa lähes kaikki on kiinni käyttäjien ulkonäöstä.

Saatat pitää myös näistä: