DNA liittymät edullisempaan hintaan

Mobiilitutka.fi auttaa aina vertailemaan kaikki puhelinliittymät​. Löydät sivustomme kautta parhaat DNA liittymävaihtoehdot, ole hyvä ja valitse toiveitasi vastaava liittymätarjous.

Suosituimmat DNA liittymätarjoukset vuonna 2024

Pitäisikö valita DNA liittymätarjous?

Löydät varmasti sinulle sopivan puhelinliittymän DNA:n kattavasta valikoimasta. DNA kuuluu erinomaisesti joka puolla ja voit ostaa myös 5G liittymän. Valittavanasi on kaikissa verkoissa toimivia liittymiä (3G, 4G ja 5G), joten olipa tarpeesi millainen tahansa, valitset helposti juuri sinulle sopivimman. 

Huippunopeista 5G liittymistä on valittavana joko Rajaton 200, 400 tai 1 000. Nimensä mukaisesti niin netin käyttö, puhelut kuin viestitkin ovat siis rajattomat ja lisäksi käytössä on todella nopea 5G siirtonopeus. 

DNA Jämpti sopii lapselle ensiliittymäksi. Siinä on rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa ja puhelut ja viestit laskutetaan käytön mukaan. Netin maksiminopeus on Mbit/s ja käytettävissä on 4G.  

DNA Rajaton sopii kevyeen surffailuun. Puhelut ja tekstarit ja netin käyttö ovat kaikki rajattomat. 

DNA Rajaton 4G 10 M on todella huoleton vaihtoehto. Netin maksiminopeus on 10 Mbit/s ja netti, puhelut sekä viestit ovat täysin rajattomat. 

Mahtaviin ominaisuuksiin nähden kuukausihinnat ovat lähes naurettavat, DNA onkin aina ensimmäisenä tarjoamassa asiakkailleen loistavia tarjouksia, jotka eivät kalpene kilpailijoiden vastaavien rinnalla. 

Voit valita myös jonkin DNA Prepaid-liittymistä. Jokaisessa on rajaton netti ilman datakattoa. Voit siis kuunnella musiikkia, selailla nettiä tai pelata netissä mielin määrin. DNA Prepaid toimii myös yli sadassa maassa.

EU-maissa puhut ja tekstaat kotimaan hinnoilla. DNA Prepaid -sovellus on näppärä tapa hallinnoida ja katsella liittymäsi tietoja. Sovelluksen avulla voit myös hankkia haluamaksesi ajaksi itsellesi nettiyhteyden sen mukaisesti, mikä on tarpeesi.

DNA Netti mahdollistaa koko perheen viihtymisen, vaikka sitten useammalla laitteella samanaikaisesti. Tässä on tarpeeksi nopeutta, elokuvat ja sarjat toistuvat ilman pätkimistä. Nopeuttakin löytyy jopa gigan verran.

DNA TV Hubi yhdistää tutun television, vuokraamon ja yli 7 000 sovellusta yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi. Voit tallentaa myös rajattomasti ohjelmia, jatkuvalla tallennuksella. DNA Netti + TV Hubi sisältää DNA Hubi -laitteen, DNA TV -mobiilisovelluksen sekä huippunopean netin. Saat viihteen helposti yhdestä paikasta, jokaiselle näytölle.

DNA:lta löytyy myös liikkuva laajakaista eli 5G- ja 4G-mobiililaajakaistat kaikenlaiseen käyttöön:
tablettiin tai läppäriin, mokkulaan mökille tai veneeseen, riistakameraan, tai vaikka kodin älylaitteisiin.

Löydät huikeasta valikoimasta takuulla sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. 

DNA liittymä löytyy jo yhä useammalta suomalaiselta

Ja mikäs on löytyessä, kun DNA tarjoaa huippunopean ja jo melko kattavan 5G verkon. 4G verkkokin on huippuluokkaa. DNA:n asiakkaana on hyvä hymyillä, asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä. 

4G:n kanssakin on totuttu jo tosi nopeaan nettiyhteyteen, mutta 5G nostaa sen ihan eri tasolle. Ei ole häpeä olla nopea, ja nopeus onkin DNA:n toinen nimi. 

DNA:lla ostaminen on helppoa

Melkein kaikki DNA:n liittymät ovat rajattomalla netillä varustettu. Lisäksi hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä ja niiden joukosta on helppo valita itselleen sopivin.  

Mihin tarkoitukseen sinä tarvitset liittymää? Haluatko ostaa sen pienelle koululaiselle tai nuorelle, jotka puhuvat vähän mutta selaavat nettiä paljon? Vai tarvitseeko perheen vanhin jäsen puhelinta ainoastaan välttämättömien asioiden hoitamiseen ja silloin tällöin kuulumisten soittamiseen? 

Töissä käyville henkilöille on myös vaikka mitä vaihtoehtoja, kaikki päättävät oman tarpeensa mukaisen liittymävaihtoehdon. DNA tarjoaa varmasti sopivan vaihtoehdon, tulipa liittymä sitten kenelle hyvänsä – jokaiselle jotakin. 

Lisäksi DNA:n auttavainen ja ystävällinen asiakaspalvelu auttaa aina ja voit ottaa helposti yhteyttä, jos mietit erilaisten liittymien välillä. 

DNA:n kattavasta valikoimasta varmasti sopiva puhelin sekä liittymä

DNA:lla on valittavana monia, upeita puhelimia. Puhelinten kuvauksissa on kerrottu kattavasti niiden käyttöominaisuudet ja näet yhdellä silmäyksellä, olisiko kyseinen luuri juuri se sinun etsimäsi puhelin. 

Mikä sen helpompi keino ostaa itselleen tai vaikka lapselleen uusi puhelin kuin DNA:n valikoimasta puhelin liittymällä. Voit valita useista tunnetuista merkeistä juuri sinulle sopivimman.

Puhelimet maksavat useita satoja euroja, ihan jokaisella ei ole sellaista summaa kaivaa povitaskustaan, joten on loistava juttu, että puhelimen voi maksaa vähitellen erissä kiinteällä kuukausimaksulla. Näin toimien maksut voi jakaa yhdestä kolmeen vuoteen. Valitsitpa minkä tahansa jakson, kuukausierät ovat pieniä ja pystyt pitämään maksut helposti hallinnassasi. 

Kun tilaat puhelinliittymäpaketin DNA:lta, saat ilmaiset toimituskulut. Älä siis suotta enää mieti, vaan valitse itsellesi sivustomme kautta huikea DNA liittymä tai puhelin. Tai vaikka molemmat. Nyt myös upeat 5G puhelimet valikoimassa. 

Menevän henkilön liittymä – DNA Business Rajaton

Teetkö paljon etätöitä mistä tahansa käsin? Onko yrityksesi aina siellä missä sinäkin? DNA Business Rajaton 5G- ja 4G -yrityspuhelinliittymät ovat tällöin valintasi. Maailma liikkuu aina vain nopeammin ja myös yrityksesi yhteyksien on pysyttävä menossa mukana.

DNA:n matkapuhelinliittymät sisältävät kotimaan normaalihintaiset puhelut sekä mahdollisuuden käyttää rajattomasti dataa Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Kuukausihinta sisältää myös kiinteän EU-datapaketin, jonka avulla surffailu sujuu ilman huolta lisämaksuista muuallakin EU-alueella. Liittymien nopeuden voit valita vastamaan käyttäjän vaatimuksia.

Yrityspuhelinliittymien hallinnointi onnistuu vaivattomasti itsepalvelussa tai yritysasiakaspalvelun kautta. Kaikkiin yritysliittymiin on mahdollisuus liittää lisä- ja yrityspalveluita.

DNA:n 4G-verkko kattaa yli 99,6 % suomalaisista, ja nopeasti laajentuva 5G verkko on toiminnassa jo yli sadalla paikkakunnalla. 

Usein kysyttyä:

Vaihtuuko numeroni, jos vaihdan DNA:n liittymään?

Ei vaihdu, voit jatkossakin säilyttää vanhan numerosi vaikka puhelinliittymäsi vaihtuukin DNA:lle. Numerosi vaihtuu ainoastaan jos erikseen ilmoitat haluavasi uuden puhelinnumeron.

3 syytä, miksi pitäisi valita DNA liittymä

1. DNA:lla on kattava asiakaslupaus, mikä lupaa kaikille asiakkaille löytyvän sopiva liittymä. DNA lupaa asiakkailleen paljon edullisia vaihtoehtoja. Hinnoille annetaan edullisuustakuu ja netin nopeuden luvataan pysyvän sopivana moneen tarkoitukseen. Lisäksi DNA:n asiakkaana voit itse päättää minkälaisen liittymän haluat.

2. DNA tarjoaa liittymäasiakkailleen tarjouksia, mitkä eivät ole ulkopuolisten asiakkaiden saatavilla. Liittymätarjoukset kampanjat vaihtuvat säännöllisesti. Asiakkaana saat tietty tarjouksia myös liittymistä ja joistakin suoratoistopalveluista.

3. DNAn kuuluvuusalue on Suomessa erittäin laaja. Nopea 4G-verkko tavoittaa jo yli 99 % suomalaisista ja huippunopean 5G-verkon kattavuusalue laajenee aina vain uusille alueille.

Miksi ostaisin DNA liittymän Mobiilitutka.fi sivuston kautta?

Tällä sivustolla on esittelyssä ja vertailussa kaikkien operaatoreiden parhaat ja suosituimmat liittymät. Täältä löydät aina myös kaikkein parhaimmat liittymätarjoukset.

Täällä on vaivatonta ja nopeaa vertailla eri operaattoreiden liittymiä. Kun käytät meidän liittymävertailuamme, löydät parhaiten juuri sinun tarpeeseesi sopivan liittymän. Ja mikä parasta – tämä palvelu ei maksa sinulle mitään.

Hoitaako DNA vanhan liittymäni irtisanomisen?

Kyylä, DNA irtisanoo vanhan liittymäsi, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Hienoa on myös se, että voit itse päättää milloin haluat liittymäsi vaihtuvan. Vanha liittymäsi on aina käytössäsi aina siihen hetkeen saakka, kun uusi liittymäsi on kytketty käyttöön.

Säilyvätkö yhteystietoni puhelimessa kun vaihdan liittymää?

Yhteystiedot tallennetaan valinnan mukaan joko puhelimen omaan muistiin, SIM-kortille taikka pilveen. Kun liittymä vaihtuu, sinä saat uuden SIM-kortin, ja onkin tärkeä huomioida, että olet muistanut katsoa, että tärkeät yhteystietosi on tallennettuna joko puhelimen muistiin tai pilveen.

Millä aikataululla saan uuden liittymän käyttööni?

Mikäli nykyinen puhelinnumero halutaan säilyttää, DNA siirtää sen itselleen nykyiseltä operaattoriltasi. Tähän kuluu yleensä noin 14 päivää ja oma liittymäsi on toiminnassa siihen saakka kunnes saat ilmoituksen, että uusi liittymä on kytketty. Puhelinliittymää vaihtaessasi voit myös esittää toiveen siitä, koska haluaisit liittymän siirron tapahtuvan.

Katso eri operaattoreiden parhaat tarjoukset