Elisa liittymät edullisempaan hintaan

Mobiilitutka.fi auttaa aina vertailemaan kaikki puhelinliittymät​. Löydät sivustomme kautta parhaat Elisa liittymävaihtoehdot, ole hyvä ja valitse toiveitasi vastaava liittymätarjous.

Suosituimmat Elisan liittymätarjoukset vuonna 2024

Elisa Saunalahti – puhelinliittymä vaivattomasti

Oletko miettinyt, kuinka kauan käytät aikaa puheluihin ja tekstareihin? Oletko kova lörpöttelemään vai pidätkö enemmän tekstaamisesta? 

Voit valita liittymän käyttötarkoituksesi mukaan, vaihtoehtoina ovat joko Huoleton – rajattomasti nettiä aina kiinteällä kuukausimaksulla tai Tarkka – maksat vain käytön mukaan. Kummastakin löytyy nyt mielettömän hyvät tarjoukset. 

Huoleton-liittymässä voit puhua vaikka yöt läpeensä ja tekstailla niin että sormista irtoaa nahat, ja kaikki tämä kiinteällä kuukausimaksulla. Tarkka -liittymässä maksat lähettämiesi tekstiviestien ja puhumiesi minuuttien mukaan, etkä yhtään ylimääräistä. 

Tarkka Saunalahti puhelinliittymät sopivat loistavasti puheluita ja tekstiviestejä vähän käyttävälle, mutta ei todellakaan sinulle, jos puhut ja lähetät perinteisiä tekstiviestejä runsaasti joka päivä.

Elisa Huoleton Saunalahti -liittymien käyttö on helppoa ja turvallista koko EU:n alueella, läpinäkyvän hinnoittelun sekä kiinteään kuukausihintaan kuuluvien EU-datapakettien ansiosta. S-bonuksia kerryttävälle on varmasti varsin mieluinen uutinen, että melkein kaikki Elisan liittymät kerryttävät myös S-bonusta.

Tämä ominaisuus kannattaa ehdottomasti ottaa hyötykäyttöön, sillä pelkästään vaihtamalla liittymän edullisempaan voit saada vuositasolla melkoisen tuntuvat säästöt. Jos lisäät bonuskorttisi numeron tilausta tehdessä sille varattuun kenttään tai myöhemmin palveluntarjoajan verkkosivuilla, voit säästää vieläkin enemmän. 

Tästä syystä monet ovat valinneet koko perheen käyttöön Elisa liittymät. Eikä ihmekään, sillä keskittämällä koko perheen puhelinliittymät samalle operaattorille, voit säästää vuositasolla useita satoja euroja. Tämän rahan voi sitten vaikka laittaa säästöön tai sijoituksiin. Tai tehdä vaikka jonkin pikku matkan. 

Mikäli taskussasi siis on puhelin, joka tukee 5G-verkkoa, on kannattavaa valita 5G-liittymä. Sen avulla pääset nauttimaan 5G:n tuomista eduista aina kun puhelimesi on 5G-alueella. 4G-alueella liikkuessa puhelin vaihtaa automaattisesti itsensä 4G-verkkoon tosi sujuvasti, eikä yhteys pätki missään vaiheessa. Kun palaat 5G-verkon alueelle, loikkaa puhelimesi luonnollisesti takaisin 5G-verkkoon.

Elisa Saunalahti Huoleton 1000 M-liittymästä voi sanoa, että tämä on sinulle, jolle kelpaa vain paras. Mikäli taskussa on 5G-luuri, todennäköisesti vietät aikaasi paljon sosiaalisessa mediassa, katselet suoratoistopalveluita sekä pelailet puhelimella. 

Eli tällöin kannattaa ehdottomasti valita Elisa Saunalahti Huoleton 5G 1000MTämän liittymän kanssa voit olla varma, ettei videosi pätki tai nettisi katkea kesken pelin.

Tämä liittymä on mahtava valinta myös heille, jotka haluavat hoitaa asioita puhelimella läppärin sijaan. 1000 M nopeus takaa, että isommatkin tiedostot saa ladattua tuossa tuokiossa.

Huolettoman kanssa et ikinä joudu miettimään, kuinka paljon puhelimen ominaisuuksia voit vielä kuukauden aikana käyttää tai oletko jo käyttänyt niitä liikaa. 

Et joudu siis koskaan maksamaan lisähintaa puheluista, tekstiviesteistä tai datan käytöstä, mikäli ennalta määritetty paketti ei olekaan tarpeeksi suuri käyttöösi. Huoleton puhelinliittymä sopii siis erinomaisesti kaikille, jotka käyttävät runsaasti kaikkia mahdollisia puhelimen ominaisuuksia.

Mihin tarkoitukseen käytät nettiä puhelimessasi? Käytätkö sitä päivittäin selailuun? Katseletko paljon elokuvia? Kaipaisitko huippunopeaa nettiä? Elisalta löytyy supernopea 5G-verkko, joka on Suomen kattavin. Valittavana on liittymät, joissa vaihteluväli on 300 – 1000 Mbit/s. 

Jos käytät puhelintasi runsaasti ja olet suoratoistopalveluiden suurkuluttaja, tällöin kannattava valinta on joku rajattomista liittymistä, koska ne tulevat halvimmiksi. Onneksi kaikki Elisa Saunalahti Huoleton -liittymät ovatkin rajattomia.

Parhaiten selvität oman puhelimen käyttösi tutkailemalla omiin aiempiin laskuihisi. Laskuista näkyy aina näppärästi käytetyt puheminuutit, viestit sekä usein myös keskimääräinen datan kuukausittainen siirtomäärä.

Elisa Saunalahdella voit siirtää nykyisen lankapuhelinnumerosi mobiilipuhelinnumeroksi, jolloin voit pitää edelleen käytössäsi vanhan tutun numerosi. KotiPuhelinta voit käyttää tavallisella kännykällä tai GSM-pöytäpuhelimella. KotiPuhelimen voit näppärästi ottaa mukaasi mihin ikinä menetkään, vaikka mökille ja soitella lähipuhelun hinnalla.

Mikäli sinulla ei ole juurikaan tarvetta koko puhelimelle tai et tarvitse nettiä, tämä on edullinen ja sinun tarpeisiisi sopiva vaihtoehto. Myös Latausliittymä ja Prepaid ovat vaihtoehtoja, jos et halua erillistä laskua, vaan lataat aina käyttösi mukaan saldoa näppärästi netissä. Tämä hoituu myös useimmissa liikkeissä, tarkemmat saldon latauspaikat löydät Elisan nettisivuilta.

Mikä netti sopii sinun liittymääsi?

Elisa Saunalahdella valitset helposti itsellesi sopivimman nettiliittymän. Millaista netinkäyttösi on, jokapäiväistä vai satunnaista? Jos käytät nettiä joka päivä, sinulle suositeltavin vaihtoehto on kiinteä kuukausimaksullinen liittymä. 

Jos taas käytät nettiä vain joskus ja jouluna, ehkä parempi vaihtoehto siinä tapauksessa sinulle olisi vuorokausimaksullinen liittymä. Voit myös itse valita kuinka nopea haluat nettiyhteytesi olevan.   

Parhaan hyödyn saat liittymästäsi irti, jos netin nopeus on vähintään 50Mbit/s. Tätä suuremmalla kapasiteetilla puhelimen käyttö on kuitenkin vielä paljon sujuvampaa. Suuremman kapasiteetin omaavat liittymät myös toimivat paremmin kun verkossa on paljon muitakin käyttäjiä.

Huikeat valikoimat laitteita jokaiseen makuun

Elisa Saunalahden valikoimasta löytyy laaja valikoima puhelimia, tabletteja ja läppäreitä. Tästä valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle sopiva laite. Voit valita useista laitemerkistä mieleisesi ja laitteesi voit maksaa joko kertamaksulla tai sitten solmia jopa kolmen vuoden sopimuksen ja maksaa laitteen erissä. 

Tänä päivänä tehdään paljon töitä kotoa käsin, joten myös palaverit hoituvat netin kautta. Nettiyhteyden on syytä olla nopea, jotta et missaa yhtään pomon tai kollegoiden sanaa. Ja jos työasioihin liittyy suurien tiedostojen tai kuvien avaamista, liittymän on syytä olla tehokas. 

Valikoimassa on vähäiseen käyttöön kuten vaikkapa valokuvien katseluun soveltuvia laitteita ja myös päivittäiseen työkäyttöön soveltuvia laitteita. Opiskelija tarvitsee läppärin tai ainakin tabletin, mutta tuloja ei opiskelijalla juurikaan ole. Miten opiskelijabudjetilla saa ostettua itselleen tarvittavan laitteen? Tällöin kannattaa tehdä sopimus kolmeksi vuodeksi ja maksaa pienemmissä erissä. 

Oma netinkäyttötapasi siis määrittelee, millainen liittymä on juuri sinulle sopivin. Joten tutkaile tilannettasi ja tarvettasi. Eikä sen niin väliä, jos valitset vääränlaisen liittymän, sillä Elisa liittymä on aina mahdollista vaihtaa vaivattomasti toisenlaiseen, jos elämässäsi tapahtuu jotain muutoksia tai valitsit muuten vain väärään käyttötarkoitukseen soveltuvan liittymän. 

Elisa-liittymistä kysytään usein:

Miksi juuri Elisan liittymä?

Elisa on suomalainen ja tarjoaa erittäin kattavan valikoiman netti- ja puhelinliittymiä. Elisan huippunopea verkko on Suomen kattavin ja myös 5G verkkoa laajennetaan koko ajan. Elisalta saat ostettua myös muita haluamiasi laitteita, kuten vaikkapa uuden tabletin tai puhelimen. Kannattaa liittymää päivittäessä tutkailla eri vaihtoehtoja ja valita itselle sopiva vaihtoehto.

Kannattaako vaihtaa liittymä Elisan liittymään juuri Mobiilitutka-sivuston kautta?

Elisa tarjoaa kattavan valikoiman liittymäpaketteja, joiden joukosta löydät takuulla omasi. Se mikä liittymä on paras sinulle, riippuu henkilökohtaisista käyttötarpeistasi. Tällä sivustolla esitellään jokaisen suomalaisen operaattorin parhaimmat netti- ja puhelinliittymät. Voit vaivattomasti vertailla täällä eri operaattoreiden liittymiä helpottaaksesi sinulle sopivimman liittymän löytymistä. Eikä tämä palvelu edes maksa mitään.

Vaihdoin Elisan liittymään, onko nykyinen liittymä irtisanottava itse?

Tilatessasi liittymän Elisalta, he irtisanovat nykyisen liittymän puolestasi. Vanha liittymäsi on siis ihan normaalisti käytössä kunnes uusi liittymäsi astuu voimaan. Nykyisen liittymäsi siirto toiselta operaattorilta Elisalle vie minimissään viisi arkipäivää. 

Käytä nykyistä SIM-korttiasi uuden liittymäsi avautumiseen saakka ja pidä uusi SIM-kortti hyvässä tallessa. Älä irtisano liittymääsi tai tee siihen muutoksia, jotta siirto onnistuu vaivattomasti. 

Saat tekstiviestillä ilmoituksen liittymäsi avausajankohdasta viimeistään kolmen arkipäivän kuluttua. Elisa varmistaa, että siirtoaika ei yllätä sinua, eli sitä ei vaihdeta keskellä yötä sinulta salaa.

Mitä tapahtuu yhteystiedoilleni jos päätän vaihtaa Elisan liittymään?

Yhteystiedot tulee tallentaa joko puhelimen omaan muistiin, pilveen tai SIM-kortille. Uuden liittymän mukana tulee aina uusi SIM-kortti, joten ennen kortin vaihtoa tulee tarkistaa, että yhteystietojen tallennuspaikaksi on valittu puhelimen oma muisti tai pilvipalvelu.

Yhteystietojen siirtäminen onnistuu useimmissa puhelinmalleissa myös tietokoneella, laitevalmistajan ohjelmiston avulla.

Katso eri operaattoreiden parhaat tarjoukset