Telia liittymät edullisempaan hintaan

Mobiilitutka.fi auttaa aina vertailemaan kaikki puhelinliittymät​. Löydät sivustomme kautta parhaat Telia liittymävaihtoehdot, ole hyvä ja valitse toiveitasi vastaava liittymätarjous.

Suosituimmat Telian liittymätarjoukset vuonna 2024

Tilaa edulliset Telia puhelinliittymät netistä

Onko toiveissasi vaihtaa kukkaron päälle käyvä liittymäsi huokeampaan vaihtoehtoon? Haluatko avata täysin uuden liittymän? Olet tullut oikeaan paikkaan, tällä sivustolla on esiteltynä kaikki Telia liittymät sekä tarjoukset. Voit verrata liittymiä näppärästi vertailutaulukon avulla. Taulukkomme on aina ajan tasalla, päivitämme sitä aina kun uusia liittymätarjouksia on saatavilla. 

Tutustu laajaan liittymävalikoimaan ja tilaa sinäkin itsellesi tarjoushintainen puhelinliittymä netistä. Säästät mittavan summan vuodessa, kun hyödynnät tarjouksia säännöllisin väliajoin. Säästösi ovat vieläkin suuremmat, jos laitat kerralla koko perheen liittymät vaihtoon.

Telian Rajattomista liittymistä löydät varmasti joka lähtöön sopivan. Rajattomissa liittymissä nimensä mukaisesti puheaikaa ja viestejä on rajattomasti käytettävissä.

Sinun tuleekin vain miettiä, millaisen datapaketin tarvitset liittymääsi. Puhutko ja käytätkö dataa paljon myös ulkomailla? Entä tuleeko liittymä lapsen käyttöön? Lapsen puhelimen käyttö on sangen erilaista kuin aikuisen, tämä pitää ottaa myös huomioon. 

Parhaat tarjoukset Telia liittymille

Mobiilitutka.fi sivustoltamme löydät varmasti aina viimeisimmät liittymätarjoukset ja voit vertailla näppärästi eri puhelinliittymiä keskenään. Jos haluat saada merkittäviä säästöjä puhelinlaskuihisi, kannattaa hyödyntää Telian uusimmat tarjoukset.

Me seuraamme Telian tarjoukset puolestasi ja voit olla varma, että kaikki uusimmat Telian liittymät on lisätty palveluumme heti kun ne ovat saatavissa.

Vieläkö tuskailet vanhan puhelinliittymäsi kanssa, jossa kuukausimaksu haukkaa ihan liikaa palkastasi? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä tällä sivustolla voit vaivattomasti ostaa halvemman Telia liittymän tuossa tuokiossa. Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa liittymästä, kun sen voi saada paljon halvemmallakin. 

Helppo vertailutaulukkomme tekee tämän sinulle helpoksi, löydät siitä varmasti halvimmat ja ajankohtaisimmat Telian puheliniittymätarjoukset. Vuositasolla säästösi voi olla useita kymppejä, jopa satasia!

Vieraile siis sivustollamme säännöllisesti, niin et missaa yhtään Telia liittymien tarjousta. Tiesitkö, että halvimman ja kalleimman liittymän välinen ero voi olla jopa satoja euroja vuodessa? 

SIM-kortti tulee kotiisi parissa päivässä

Kun olet päättänyt tilata Telia liittymän, saat kotiisi Telia SIM-kortin parin arkipäivän aikana. Sama SIM-kortti muuntuu helposti nano-, micro- tai mini-sim kortiksi. Irrota kehyksistä vain haluamasi koko ja aseta kortti puhelimeesi. 

Mikäli toiveenasi on säilyttää nykyinen numerosi ja vaihdat joltakin toiselta operaattorilta Telialle, saat vielä tarkemmin tietoa tästä kun olet tehnyt liittymäsopimuksen. Tähän siirtoon kuluu n. 5-15 päivää, siinä kun vaihtuu paitsi SIM-kortti niin myös liittymän palvelut sekä kuuluvuus. 

Telia DOT – mikä se on?

Telia Dot auttaa sinua hahmottamaan, miten ja milloin käytät puhelintasi. Sovelluksen avulla seuraat helposti, paljonko käytät liittymääsi ja millaiset käyttökulusi ovat.

Sovelluksessa voit myös hallinnoida liittymäsi asetuksia, tarkistaa roaminghinnat ja olla yhteydessä asiakaspalveluun viesteillä. Jos nimissäsi on useita liittymiä, näet ne kaikki yhdellä silmäyksellä ja myös laskut hoituvat yhdellä veloituksella.

Laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle oikea liittymä

Löydät takuulla Telian liittymävalikoimasta sopivan ihan jokaiselle, sillä tarjonta on varsin monipuolinen. Jos et löydä sivultamme sinulle sopivinta pakettia, käy tutustumassa Telian sivuilla, niin löydät sieltä lisää pakettivaihtoehtoja. Tarjonnasta löydät myös erityisesti lapsille sopivia paketteja, joita kannattaa tutkailla. 

Älä suotta tuskaile, mikä olisi sinulle sopivin vaihtoehto laajasta valikoimasta. Kaiva esille puhelinlaskusi ja tarkista siitä, millainen on datankulutuksesi ja paljonko sinulla kuluu puheaikaa ja tekstareita kuukaudessa. Ja paljonko maksat näistä ominaisuuksista.

No niin, nyt tiedät, millaisia ominaisuuksia tarvitset ja miten paljon niitä oikeastaan käytät. Olet siis valmis vertailemaan taulukon liittymät ja valitsemaan niistä sinulle sopivimman paketin.  

Telian rajattomat liittymät

Rajaton ominaisuus on tätä päivää ja yksi liittymien vaadituimmista ominaisuuksista. Se on niin helppo, koska sinun ei tarvitse miettiä lainkaan, paljonko olet puhunut puhelimessa, montako tekstaria olet lähettänyt ja oletko kuluttanut nettiä ihan liikaa. 

Voit siis käyttää kaikkia ominaisuuksia niin paljon kuin vain suinkin ehdit, eikä se maksa sinulle yhtään ylimääräistä. Sinun on mahdollista tilata liittymä, jossa kaikkea on käytössäsi rajattomasti, niin puheaikaa, nettiä kuin tekstiviestejäkin. Ja kaikki tämä edullisella kuukausihinnalla! 

Rajaton ominaisuus on näppärä myös lasten liittymissä, koska tällöin sinun ei tarvitse koko ajan kyttäillä lapsen puhelimen käyttöä peläten samalla suurta puhelinlaskua saapuvaksi. Tänä päivänä myös useita koulutehtäviä otetaan vastaan ja myös tehdään puhelimella tai tabletilla, joten siihenkin nähden tämä ominaisuus on ihan must. 

E-sim kortti toimii myös Telian liittymissä

Oletko kuullut uudesta E-sim kortista? Tällöin saat uuden liittymäsi melkein heti käyttöösi, eikä sinun tarvitse odottaa 1-3 arkipäivää uutta sim-korttia saapuvaksi. Kyllähän sim-kortti tulee tosi ripeästi postissakin, mutta mikäli satut tekemään tilauksesi vaikka perjantaina, joudut odottamaan viikonlopun yli ja vielä seuraavan alkuviikonkin uutta sim-korttia. Odottavan aika on tunnetusti pitkä! 

Kun teet tilauksen, voit siinä yhteydessä valita, haluatko uuden E-sim kortin vai vanhanaikaisen sim-kortin. Voit toki myös päivittää myöhemminkin perinteisen sim-kortin uuden ajan E-sim korttiin kun kirjaudut Telian sivustolle. Jos olet valinnut E-sim kortin, ohjett asentamista varten tulevat sähköpostiisi. Jos taas valitsit perinteisen mallin, saat sen postitse kotiosoitteeseesi. 

Miksi valitsisin Telian liittymän?

Vaikka joku liittymä on halpa, se ei todellakaan ole myös halvin ja paras vaihtoehto ihan kaikille käyttäjille. Selvitä ensin itsellesi, mitä ominaisuuksia kaipaat liittymääsi ennen kuin ostat sellaisen. 

Voi olla, ettet tarvitse puoliakaan niistä ominaisuuksista, joita kaikkein halvin liittymätarjous sisältää. Lisäksi siihen voi kuulua sellaisia käytön mukaan laskutettuja juttuja, joita oikeastaan käytät ihan jokainen päivä. Jos puhut paljon puhelimessa ja tarvitset rajattomasti puheaikaa, mutta sinulla onkin sellainen liittymä, jossa puhelut laskutetaan käytön mukaisesti, puhelinlaskusi voi olla äkkiä melko suuri. 

Telialla on paljon erilaisia liittymävaihtoehtoja ja kun olet selvittänyt puhelinlaskustasi, tarvitsemasi datan, puheajan ja tekstiviestien tarpeesi, voit alkaa vertailemaan eri tarjouksia. 

Ole tarkkana, sillä liittymä saattaa kyllä olla kaikkein edullisin taulukossa, mutta se ei kuitenkaan automaattisesti ole se halvin vaihtoehto kaikille. 

Millainen on Telian kuuluvuusalue?

Telian kuuluvuusalue on yksi Suomen parhaimmista, joten pääosin liittymät toimivat erinomaisesti kautta maan. Kannattaa kuitenkin tarkistaa kuuluvuuskartta Telian sivuilta, ennen kuin ostat itsellesi liittymän.   

Kuuluvuusalueeseen vaikuttaa aina millainen on maston muoto tai miten talot sen lähellä on sijoittuneet. Tämä pätee kaikkiin operaattoreihin, ei pelkästään Teliaan. Sinulla on aina 14 päivän peruutusoikeus, jos syystä tai toisesta et olekaan tyytyväinen hankkimaasi Telian liittymään. Parissa viikossa saat jo hyvin selville kaikki liittymäsi ominaisuudet. 

Voit aina perua sopimuksesi Telian kanssa ja tilata sitten uuden liittymän joltakin toiselta operaattorilta uuden tarjoushintaisen liittymän meidän sivustomme kautta.

Telian liittymät esittäytyvät

Rajaton Lite 0,5M

Telia Dot

Rajaton 0,5M

Rajaton 20M

Rajaton 150M

Rajaton 5G 300M

Rajaton 5G 450M

Rajaton 5G 1000M

Telian asiakaspalveluun saat monella tapaa yhteyden

Telian sivustolta löydät helposti kaikki kanavat, joita pitkin saat yhteyden heidän asiakaspalveluunsa. Itsekin voit tehdä melkein kaikki muutokset jo olemissa oleviin palveluihisi osoitteessa www.telia.fi. 

Yksityisasiakkaita palvellaan ma-pe numerossa 020 690 400. 

Yritysasiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 8-17. Vikailmoitukset toimivat vuorokauden ympäri.

Pk-yrityksiä palvellaan numerossa 020 355 800 ja suuryrityksiä numerossa 020 693 693. 

Telia Helppi auttaa laitteiden käyttöönotossa päivittämisessä tai asentamisessa. Saat apua joko  puhelimitse tai paikan päällä. Palvelu on avoinna ma–pe klo 8-20 ja la klo 9-16.30 numerossa 0600 10 100. 

Käyttötuki auttaa käyttö-, asennus- ja ongelmatilanteissa puhelimitse tai yrityksenne tiloissa.

Käyttötuki on avoinna ma-pe klo 8-20 ja la klo 9-16.30  numerossa 0600 15 500.

Telian liittymistä usein kysyttyä:

Onko Telian tarjouksilla määräaika?

Tarjoukset ovat yleensä voimassa rajoitetun ajan. Löydät sivuiltamme aina kaikki uusimmat päivitetyt tarjoukset, ja Telia liittymät kun ne ovat saatavilla.

Valitsisinko Telian liittymän?

Telia tarjoaa taatusti luotettavan ja kattavan verkon, jossa kuuluvuus ja nopeus on varmasti riittävä. Telialla on todella monipuolinen valikoima puhelinliittymiä, joten valikoimasta löytyy sopiva liittymä ihan jokaiselle.

Kuinka tilaan Telian liittymän?

Sivustomme vertailutaulukosta löydät aina kaikki ajankohtaiset tarjoukset. Klikkaamalla ”tilaa”, siirryt liittymän tilaussivuille, josta saat liittymästä vielä lisää tietoa. Seuraa sivuston antamia ohjeita ja niinpä voit ostaa uuden liittymän tuossa tuokiossa.

Millaisen SIM-kortin saan?

Voit valita uuteen liittymääsi perinteisen SIM-kortin tai uuden E-sim kortin. Perinteisen SIM-kortin saat suoraan kotiisi parissa arkipäivässä, ja valittavanasi ovat kaikki sim-korttikoot, eli nano-, micro- ja mini-simmit. Mikäli valitset E-sim kortin, toimitetaan se melkein välittömästi sähköpostiisi ohjeineen.

Mikä on minulle sopivin Telia liittymä?

Tämän saat selville, kun tarkistat puhelinlaskusta erittelyltä, paljonko olet käyttänyt dataa, puheaikaa ja tekstiviestejä kuukaudessa.

Voiko netistä tilatun Telia liittymän perua?

Jos uusi liittymäsi ei olekaan sopiva, voit aina perua kaupan 14 päivän aikana ja tilata uuden liittymän joltain toiselta operaattorilta.

Katoavatko yhteystietoni, jos vaihdan Telia liittymään?

Eivät toki, kunhan olet muistanut tallentaa yhteystietosi joko puhelimen muistiin, pilveen tai SIM-kortille.

Katso eri operaattoreiden parhaat tarjoukset