Liittymätarjous edullisempaan hintaan

Mobiilitutka.fi auttaa aina vertailemaan kaikki puhelinliittymät​. Löydät sivustomme kautta parhaat eri liittymävaihtoehdot, ole hyvä ja valitse toiveitasi vastaava liittymätarjous.

Suosituimmat liittymätarjoukset vuonna 2024

Seuraa haluamiasi operaattoreiden tarjouksia

Olisiko aika vaihtaa puhelinliittymää?

Eri ihmisillä on toki erilaiset syyt vaihtaa puhelinliittymää, mutta ykkössyinä ovat kuitenkin nykyisen liittymän kallis hinta ja että sen tarjoamat ominaisuudet eivät enää ole omiin tarpeisiin nähden sopivia. 

Usein uuden operaattorin tarjoama liittymätarjous on huomattavan oleellisesti nopeampi sekä halvempi, joten vaihtamisesta on todellista hyötyä. 

Mikäli nykyinen puhelinliittymäsi maksaa sinulle yli 30 euroa kuukaudessa, kannattaa ehdottomasti katsoa muiden operaattoreiden tarjoamiin liittymiin, tällöin voit hyvinkin saada tuosta hinnasta kymmenisen euroa pois. Vaikka se tuntuisikin mitättömältä summalta, mutta näin toimien vuodessa voit säästää 120 euroa. Eikö se kuulostakin jo ihan kertaalliselta summalta? 

Vaihtamisen syynä voi myös olla, että nykyinen liittymäsi ei enää pysty tarjoamaan niitä ominaisuuksia, jotka olisivat sinulle tärkeät. Varsinkin nyt, kun tehdään paljon etätöitä kotona, ja yhteyden pitäisi toimia moitteettomasti, on ikävää, jos yhteytesi on tosi hidas tai pätkii jatkuvasti. 

Tämä ei siis johdukaan välttämättä siitä, että verkko olisi ylikuormittunut, vaan surkeasta liittymästäsi. Ehkä haluaisit rentoutua sohvalla Netflixiä katsellen, mutta elokuvien katselusta menee nautinto pois, kun koko ajan yhteys pätkii tai sitä ei saa muodostettua ollenkaan. Eli käytössäsi oleva yhteys on auttamattoman hidas sinun tarpeeseesi nähden.   

Aika on ajanut liittymästäsi ohitse ja se on jäänyt päivittymättä nykytarpeisiisi, koska netin käyttösi on edellä mainituista syistä lisääntynyt oleellisesti. Puhelin kun on nykyään monelle käden jatke ja on lähes aina käytössä, joten on syytä päivittää oma puhelinliittymänsä vähintään kerran vuodessa, mielummin parikin. 

Mistä löytyy halvin liittymätarjous, vertaa ja valitse

Kukin kännykän käyttäjä määrittelee itse, miten puhelintaan käyttää erilaisiin asioihin. Selailetko paljonkin nettiä päivän aikana? Soitatko mielummin kavereille vai otatko yhteyttä mielummin viestillä? Oletko erilaisten elokuvien ja videoiden hevijuuseri? Haetko liittymää itsellesi vai esimerkiksi lapselle?  

Kannattaa kaivaa esille puhelinlasku ja tarkistaa siitä, mihin tarvitset puhelinta eniten. Voi olla, että sinulle tuleekin yllätyksenä, mihin kaikkeen käytätkään puhelinta. Saatat huomata, että vietätkin todella paljon aikaa puhelimessa lörpötellen. Tai sitten huomaatkin, että et ole koko kuukauden aikana puhunut kuin muutaman minuutin ja oletkin käyttänyt enimmäkseen Whatsappia viestittelyysi.  

Kun tarkastelet puhelinlaskuasi tarkkaan, saat selville oman puhelimenkäyttötapasi ja näinpä onkin jo paljon helpompaa alkaa käymään läpi eri puhelinoperaattoreita, kun tiedät tarkkaan, millaista liittymätarjousta olet hakemassa. 

Onko intressisi löytää uusi liittymä, jossa on rajaton netti, runsaasti puheaikaa, eikä tekstiviestipakettia vai etsitkö sittenkin liittymää ihan vain perustoimintoihin pienelle koululaiselle. Huomioi, että operaattorilta voikin lohjeta ihan mukava liittymätarjous. 

Nämä tarjoukset onkin yleensä luotu sen mukaisesti, millä liittymillä on tällä hetkellä kova menekki. Kannattaa siis hyödyntää nämä tarjoukset, niin voit säästää ihan riihikuivaa rahaa. 

Onko sopivan liittymätarjouksen löytäminen helppoa?

Vielä muutama vuosi sitten puhelinliittymien vertailu oli tehty tosi hankalaksi, mutta nyt se on todella helppoa netissä. Tämä vertailuongelma on ratkaistu kehittämällä todella selkeälukuinen taulukko, joka myös on aina ajan tasalla, koska se on automaattisesti päivittyvä ja tietää siis aina vaihtuvat puhelinliittymätarjoukset. 

Näet taulukosta heti ensimmäisenä, mitkä ovat yleisimmät ja suosituimmat liittymätarjoukset. Kun skrollaat taulukkoa, näet pikaisesti, mikä olisi juuri sinun tarpeisiisi sopiva puhelinliittymä. Kun klikkaat Tilaa-painiketta, pääset tarkastelemaan kyseistä liittymävaihtoehtoa lisää. 

Sinun ei vielä tässä kohtaa tarvitse tehdä ostopäätöstä, saat ihan rauhassa tutkailla eri vaihtoehtoja. Koska liittymiin tulee koko ajan lisää vaihtoehtoisia ominaisuuksia, on syytä päivittää liittymä uudempaan versioon vähintään joka vuosi.  

Kun olet löytänyt sinulle sopivimman liittymän, voit täyttää hakemuksen näppärästi muutamassa minuutissa. Tarkemmat tilausohjeet löydät operaattorin omilta sivuilta, tänne löydät painamalla Tilaa-painiketta. 

Miksi kilpailuttaisin liittymätarjouksen?

Kauhea vaiva alkaa vaihtamaan puhelinliittymää, sehän toimii vielä ihan hyvin… 

No kyse ei olekaan siitä toimiiko se, tottahan se toimii, mutta se nyt vaan on tyhmää maksaa liian suurta puhelinlaskua. On asiakkaiden onni, että alan kilpailu on kovaa ja operaattorit joutuvat koko ajan keksimään kaikkia täkyjä ja jippoja uusien asiakkaiden haalimiseksi. 

Myyjiä tämä saattaa ehkä ottaa päähän, kun joutuvat pähkäilemään erilaisia keinoja asiakkaan sisään heittoa varten, mutta me asiakkaat hykertelemme käsiämme. Etkä edes välttämättä tarvitse myyjää puhelinliittymäsi vaihtamiseen, sillä löydät sivulta Liittymätarjous.fi helppolukuisen taulukon, jonka avulla löydät takuulla itsellesi tai vaikka koko suvulle sopivat liittymätarjoukset. 

Liittymätarjouksen löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, tämän osaa melkein lapsikin. Sinun tehtäväksesi jää vain selvittää, millaisessa käytössä liittymätarjous tulee olemaan. Vain sinä tiedät oman tarpeesi.  

Oletko kova lörpöttelemään ja puhelimessa vierähtää helposti tunti jos toinenkin? Vai vältätkö soittamista kuin ruttoa ja hoidat asiasi mielummin viesteillä? Joudutko töiden vuoksi ottamaan usein palavereihin osaa videopuheluiden kautta? Onko sinulla tapana matkustella paljonkin? Kenelle tarvitset uutta liittymää, itsellesi vai lapselle? Käytätkö puhelinta myös elokuvien ja sarjojen katseluun? 

Kun vaihdat puhelinliittymäsi huokeampaan vaihtoehtoon, säästät todella merkittävän summan rahaa. Ja säästö on vielä suurempi, mikäli vaihdat vaikkapa koko perheen liittymät edullisempaan vaihtoehtoon. Tällöin puhutaan jo useista satasista vuodessa. Näillä rahoilla voitte sitten tehdä jotain mukavampaa kuin lihottaa operaattorien lompakkoa. 

Klikkaa siis Tilaa-painiketta ja siirry tarkastelemaan kyseistä liittymää paremmin, niin huomaat välittömästi olisiko tämä sinulle sopivin vaihtoehto. 

Uusi liittymätarjous, takuu nopealle netille?

Tuskailetko hitaan nettisi kanssa, eikö nykyinen puhelinliittymäsi ole enää ajan hermolla? Mitä jos päivittäisit puhelimesi tälle vuosikymmenelle ja siirtyisit nopeammalle tiedonsiirtokaistalle?

Liittymätarjoukset-sivustolta löydät kaikki mahdolliset puhelinliittymät, joita netissä on tarjolla. Täällä voit tehdä vertailuja joko nettiyhteyden nopeuden taikka operaattorin mukaan. 

Älä siis enää mieti, vaan katso tarjontamme ja nakkaa vanha liittymäsi ikkunasta pihalle, ja vaihda se uudempaan ja nopeampaan versioon.  

Kannattaako liittymätarjous kilpailuttaa?

Aina kun käytät puhelintasi jonkinlaiseen kommunikointiin tai nettiselailuun, se maksaa sinulle rahaa. Toisinaan ihan suotta maksat jopa liikaakin. Liittymävertailu on ehdottomasi kannattavaa, monet operaattorit tarjoavat huikeita etuja koko ajan. 

Kannattaa siis uhrata hieman aikaansa, ja käydä läpi, millaista tarjontaa operaattoreilla on. Löydät ehkä olennaisesti edukkaamman ja vieläpä nopeamman liittymän ja vanha liittymäsi joutaa eläkkeelle. Jos et vertaile eri liittymiä, menetät huomattavia rahanarvoisia tarjouksia. 

Nopeampi ja edullisempi puhelinliittymä vaihtamalla?

Muistatko, milloin viimeksi kilpailutit oman puhelinliittymäsi? Ai siitä on jo vuosia? No siinä tapauksessa nyt on jo korkein aika tehdä ryhtiliike ja alkaa vertailemaan liittymiä keskenään. 

Onko sinulla tiedossa puhelinlaskusi summa, vai maksatko ihan sokkona jotain? Kyllähän se hidaskin netti toimii, kun on koko päivä aikaa odottaa sivujen latautumista, mutta eikö nyt kuitenkin olisi mukavampaa tehdä päivitys liittymällesi ja siirtyä ihan toiselle tasolle?

Tällä sivustolla on esittelyssä jokaiset matkapuhelinliittymät sekä liittymätarjoukset, kaikki siis löytyy näppärästi yhdeltä ja samalta sivustolta. Löydät useita erilaisia kategorioita, joiden mukaan puhelinliittymät on jaettu, kuten operaattorit, nettinopeuden ja puhepakettien suuruus. 

Päivitä siis sinäkin vanha kulahtanut liittymäsi tämän päivän liittymäksi, sen voit tehdä sen nyt helposti tällä sivulla.

Miten kannattaa hyödyntää netistä löytyvät liittymätarjoukset

Superedullisia liittymätarjouksia putkahtelee markkinoille aina silloin tällöin ja ne ovat saatavilla ainoastaan muutamia viikkoja, toisinaan jopa kuukausia.

Olemme haukkana tutkailemassa kaikkia tarjouksia ja uuden mahtavan tarjouksen tupsahtaessa markkinoille, se on heti löydettävissä Huipputarjoukset-osiosta. Joten ehdottomasti kannattaa tutkailla sivustoamme säännöllisin väliajoin, jotta et missaa yhtään superkuumaa tarjousta.

Kun harrastat ahkerasti vertailua ja seuraat tarjouksia kärppänä, saatat löytää itsellesi aivan älyttömän edukkaan tarjouksen. Seuraa myös eri operaattorien välisiä liittymätarjouksia jonkin aikaa, sillä operaattoreille voi tulla kuumia tarjouksia, joista hyötyvät erityisesti uudet asiakkaat.

Kannattaa vinkata myös kavereille tällaisista tarjouksista, niin voitte seurailla porukalla mahtavia tarjouksia ja löytää varsinaisia helmiä itsellenne. Liittymävertailutaulukko on aina ajan tasalla, joten et missaa yhtään tarjousta.

Liittymävertailulla nopeampi ja edullisempi liittymä

Yhä useampi selailee nettiä ainoastaan puhelimen kautta ja aina vain vähemmän vaikkapa läppärin kautta. Onhan luuri aina taskussa ja siis valmiina käyttöön, olitpa missä hyvänsä. Joten siis kunnon toimiva nettiliittymä on ehdottoman oleellinen asia. 

Tänä päivänä puhelimeen on mahdollista saada jo supernopea 5G-liittymä, joka peittoaa vanhat 3G ja 4G-liittymät mennen tullen. Monet ovat luopuneet Wifin käytöstä, sillä kun puhelimesta löytyy moderni ja huippuluokan liittymä, ei edes kannatakaan Wifiä käyttää, sillä se ei ole enää yhtään nopeampi. 

Oletko mitannut, kuinka nopea netti sinun liittymääsi kuuluu? 5G-liittymissä netin nopeus voi olla 200 – 1 000 Mbit/s! Tämä on jo niin nopea, että ei taatusti töki elokuvat eivätkä jää jumittamaan. Liittymävertailu on siis varsin kannattavaa, sillä saatat saada sen myötä huomattavasti edullisemman ja lähes valoakin nopeamman liittymän. No ei nyt sentään, mutta erittäin nopean kuitenkin. 

Matkapuhelimet kuuluvat tänä päivänä jokaisen arkeen

Sovelluskaupat pullistelevat kaikkia upeita arkea helpottavia sovelluksia. Monet myös rentouttavat ja tuovat paljon iloa. Monesti kännykkä on myös oleellinen työväline siinä missä läppärikin. Puhelin on aina lähettyvillä ja haluamansa tiedon löytää sieltä käden käänteessä.

Kun yhteys on tarpeeksi nopea, voit avata useita sivuja kerralla ja etsiä tarvittavan tiedon todella näppärästi. Nykyään työ ei olekaan enää kotitoimistoon tai työpaikalle sidottua, vaan koska teknologia on edennyt jättiharppauksin, töitä voidaankin tehdä lähes mistä käsin tahansa. 

Voit olla vaikka mökillä taikka road tripillä, ja silti tehdä töitä. Siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että liittymä lunastaa sille asetetut vaatimukset, eikä työnteko takkua ainakaan hitaan liittymän vuoksi.  

Kaipaatko laajakaistaa vai nopeaa sekä kattavaa 5G:tä?

Jokaisella puhelinoperaattorilla löytyy valinnanvaraa erilaisista liittymistä. Ja koska alalla kilpaillaan koko ajan kiihkeästi, hinnat pysyvät varsin edullisina jokaisella operaattorilla. 

Tällä sivustolla löydät erittäin helpolla erilaisten liittymävaihtoehtojen viidakosta juuri sellaisen puhelinliittymän, kuin sinun tarpeesi vaatii. Tutkaile erityisesti millaisia tarjouksia löytyy, ja minkä verran puheaikaa ja tekstiviestejä liittymään kuuluu. 

Suurimmaksi osaksi yhteyttä pidetään netin kautta

Netin nopeudella on erittäin suuri merkitys silloin, kun on tarvetta elokuvien katselulle taikka pelaamiselle puhelimella. Yhteyden pätkiminen vie nopeasti nautinnon katselusta tai pelaamisesta. Jokaiselta operaattorilta kuitenkin löytyy valikoimasta supernopeita nettiliittymiä, joista valita. 

Lisäksi useimpien operaattoreiden kautta voit tarkistaa juuri sinun alueesi kattavuusalueen sekä nettinopeuden todella helposti. Onkin todella vaivatonta valita itsellesi sopiva nettiliittymä tämän sivuston kautta. Sinun ei tarvitse muuta kuin tietää, millaisia ominaisuuksia tarvitset omaan puhelimeesi. 

Jokainen operaattori tarjoaa pysyvästi edullisia hintoja, mutta sinä päätät, kuka tarjoaa tarpeeksi nopean nettiyhteyden juuri sinun tarpeisiisi. 

Operaattoreiden valikoimat suorastaan pursuavat erinomaisia lisälaitteita

Valikoimassa on jos jonkinnäköistä läppäriä ja tablettia. Melko pienelläkin kuukausimaksulla saat itsellesi haluamasi laitteen, ja lisätiedot löydät helposti jokaisen laitteen omalta sivulta. Sivustolla on tehty helpoksi vertailla myös eri operaattoreiden välisiä maksuehtoja sekä kuukausieriä. Myös läppärin tai tabletin sekä puhelimen hintoja ja ominaisuuksia on todella helppo vertailla. 

Ostoksesi voit maksaa helposti erilaisten rahoituspalveluiden kautta. Vaihtoehtona on esimerkiksi helppokäyttöinen ja luotettava Klarna. 

Kannattaa myös tutustua operaattoreiden tarjoamiin kanava- ja ohjelmapaketteihin. Vaihtoehtoina on useita mahtavia viihdepaketteja niin urheilun ystävälle kuin perheille, luonto-ohjelmista pitävälle tai elokuvafanille. Useimmat operaattorit tarjoavat myös uusimpien elokuvien vuokrausvaihtoehdon, eikä tarvitse edes poistua kotisohvalta. Eikä hintakaan juuri eroa vuokraamoiden hinnoista. 

Voiko kuka tahansa ostaa liittymän netin kautta?

Ainoa vaatimus on, että sinun tarvitsee olla täysi-ikäinen, että voit solmia puhelinliittymän sopimuksen. Jos ikää ei ole tarpeeksi, liittymän haltijan tulee olla huoltaja tai joku muu lähipiiriin kuuluva henkilö.

Yksi henkilö voi omistaa useita puhelinliittymiä ja niihin voi tehdä erilaisia rajoituksia, jos tarpeen. Yhdellä henkilöllä voi olla hallussaan useampi puhelinliittymä. Jos luottotiedot eivät ole kunnossa, et voi saada puhelinliittymää vaan tällöin ainoana vaihtoehtona on ostaa itselleen Prepaid-liittymä. 

Jokainen operaattori tarjoaa myös Prepaid-liittymiä, mutta niiden hinnat vaihtelevat operaattorikohtaisesti. Klikkaa operaattorin logoa, niin pääset tarkemmin tutustumaan eri vaihtoehtoihin. 

Voiko edullisin liittymätarjous olla myös paras?

Pelkkä liittymän hinta ei vielä kerro kaikkea, vaan on syytä tarkastella myös mitä liittymän sisältöön kuuluu.

Useimmiten halvin hinta kuuluu perusliittymälle, jossa sinua laskutetaan puheluista, viesteistä ja netin käytöstä sen mukaan, paljonko olet näitä palveluita käyttänyt. Monesti tämä voikin tulla kalliimmaksi kuin liittymäpaketti, koska tällöin pitää muistaa tarkkailla omaa puhelinkäyttäytymistään jotta lasku ei yllätä ikävästi. 

Rajattomat puhelinliittymät ovatkin osoittautuneet todella suosituiksi, tällöin saat puhua ja lähettää viestejä juuri niin paljon kuin vain suinkin haluat kiinteään kuukausihintaan. Jos matkustelet paljon, kannattaa tarkastella sellaisia liittymiä, jotka sisältävät joko kohtuullisella maksulla tai jopa kuukausihintaan sisältyvää puheaikaa EU/ETA-alueella.

Pitääkö kilpailuttaa johonkin tiettyyn aikaan?

Puhelinliittymän ostaminen on todella helppoa eikä siihen tarvitse varata mitään erillistä aikaa. Ilmaisen vertailutaulukon avulla käyt läpi kaikki puhelinoperaattorit muutamassa minuutissa. Valittuasi haluamasi operaattorin ja liittymän, voit välittömästi siirtyä tutkailemaan tarkemmin liittymää suoraan operaattorin omille sivuille. 

Taulukko tarjoaa sinulle helposti ja nopeasti eri puhelinliittymien ominaisuudet, nopeudet ja hinnat, joten puhelinliittymien vertailu ei ole koskaan ollut näin näppärää.

Sinä voit tutkia erilaisia liittymiä ja operaattoreita juuri silloin kun se on sinulle sopivaa ja sopivan liittymän löydyttyä pääset allekirjoittamaan sopimuksen helposti omilla verkkopankkitunnuksilla. Lisäksi vielä valitsemasi uuden liittymän operaattori irtisanookin vanhan liittymäsi sinun puolestasi. 

Ei siis enää helpompaa voisi olla. 

Koska liittymätarjous on tarpeellista kilpailuttaa?

On aika vakavasti harkita liittymän kilpailuttamista jos et ole viimeiseen vuoteen vertaillut liittymiä tai nykyiseen liittymääsi ei kuulu sellaisia ominaisuuksia, jotka olisivat sinulle tärkeitä. Tai vastaavasti liittymäsi sisältää täysin epäolennaisia ominaisuuksia. 

Myös jos maksat liian paljon nykyisestä liittymästäsi ja haluat tutkia, mitä muuta olisi tarjolla, tällöinkin kannattaa kilpailuttaa liittymätarjouksia. 

Saatat ehkä tarvita paljon nopeampaa nettiä käyttöösi tai lapsesi olisi uuden liittymän tarpeessa. Tai ehkä ystäväsi hehkuttaa omaa liittymäänsä, ja haluat itsellesi samanlaisen huippuhyvän tarjouksen joko samalta operaattorilta tai sitten joltain ihan muulta.   

Vaadi asiakaspalvelulta myös paljon

Ei ole ihan yhdentekevää, millainen asiakaspalvelu valitsemallasi operaattorilla on, sillä on ensiarvoista saada joltain apua nopeasti ongelmatilanteen ilmaantuessa. Nykyään jokaisella operaattorilla on myös chat-palvelu, joka on varsin suosittu. 

Yhteydenoton asiakaspalveluun on suotavaa olla helppoa ja selkeää, ettei oikean numeron etsimiseen kulu tuhottomasti aikaa. Et varmasti halua odottaa seuraavaan päivään, että saat apua ongelmaasi. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Puhelinliittymän vaihto onnistuu Suomessa todella helposti. Aluksi sinun tarvitsee varmistaa, ettei sinulla ole määräaikaista liittymäsopimusta jäljellä. 

Jos määräaikaisuus on umpeutunut tai puhelinliittymä on toistaiseksi voimassaoleva, niin silloin voit ottaa yhteyttä haluamaasi operaattoriin. Esimerkiksi tämän sivun yläosassa oleviin edullisiin vaihtoehtoihin ja avata itsellesi uusi liittymä. 

Tämä uusi operaattorisi hoitaa kaiken puolestasi ja saat säilyttää nykyisen puhelinnumerosi, vaikka vaihdat operaattoria. 

Eri operaattoreilla on eri vahvuudet ja suurimmat erot tulevat ulkomaan datapakettien hinnoittelussa. Jos käytät puhelinta pääsääntöisesti Suomessa, niin voit turvallisin mielin valita vertailumme edullisimman liittymän sivun yläosan talulukosta ja avata uuden liittymän. 

Usein halvimmat liittymät löytyy Moi Mobiililta, koska he tarjoavat usein edullisia pieniä liittymäpaketteja. 

Jos haluat kuitenkin vertailla rajaton -tyyppisiä liittymiä, niin silloin Telia ja Elisa sekä DNA ovat usein edullisempia kuin Moi, koska heillä on vaihtelevia alennuskampanjoita. Katso liittymävertailu tämän sivun yläosasta.

Puhelinliittymän kilpailuttaminen on helppoa ja olemme tehneet hintavertailun puolestasi. 

Sinun tarvitsee vain katsoa sivun yläosan taulukosta, mitä ominaisuuksia toivot liittymältä ja sen jälkeen vain valita niistä halvin liittymä. 

Kun tilaat uuden liittymän netin kautta tai toimipisteessä, niin sinulle toimitetaan uusi SIM-kortti vanhan SIM-kortin tilalle. 

Saat ensin tekstiviestin, että liittymä aktivoidaan tiettynä ajankohtana, jolloin vanha SIM-kortti lakkaa toimimasta. Tämän huomaa helpoiten siitä, kun puhelimessa ei ole enää verkkoa tai nettiyhteyttä (5G, 4G tai 3G). 

Sen jälkeen sinun tarvitsee vain vaihtaa uusi SIM-kortti puhelimeen ja muistaa käyttää uutta PIN-koodia, joka lukee paketissa. 

Kun olet syöttänyt PIN-koodin oikein ja mahdollisen pääsykoodin (jos sellainen on sinulla käytössä), niin kaiken pitäisi toimia hyvin. 

Puhelinliittymissä on kuluttajansuojan mukainen 14 vuorokauden peruutusaika, jos olet tilannut puhelinliittymän netin kautta. 

Peruutusilmoitus on tehtävä kyseisen määräajan sisällä operaattorin ilmoittamaan viralliseen sähköpostiosoitteeseen tai nettilomakkeella. Jos et ole varma, mihin ilmoitus kuuluu tehdä, niin kannattaa soittaa operaattorin asiakaspalvelunumeroon.

Katso eri operaattoreiden parhaat tarjoukset