Moi liittymät edullisempaan hintaan

Mobiilitutka.fi auttaa aina vertailemaan kaikki puhelinliittymät​. Löydät sivustomme kautta parhaat Moi liittymävaihtoehdot, ole hyvä ja valitse toiveitasi vastaava liittymätarjous.

Suosituimmat Moi Mobiilin liittymätarjoukset vuonna 2022

Mikä ihmeen Moi liittymä?

Moi Mobiili on aloittanut toimintansa v. 2016 ja se on suomalainen mobiilioperaattori. Aluksi Moi Mobiililla ei ollut omaa matkapuhelinverkkoa, niinpä he lyöttäytyivät kimppaan DNA:n kanssa, ja solmivat vuokrasopimuksen kattavasta ja luotettavasta 4G LTE verkosta.

DNA huomasikin, että Moi Mobiilin suosio nousi rakettimaisesti, joten melko pian Moi Mobiili siirtyikin DNA:n omistukseen. Vaikka Moi Mobiili onkin DNA:n omistuksessa, sen brändi on edelleen ihan omansa. Moi liittymät eivät juurikaan muuttuneet ennen kuin vuonna 2000, jolloin liittymätarjontaa päivitettiin niin, että valinnanvara kasvoi uusilla liittymillä sekä myös huippunopeilla 5G liittymillä. 

Pääasiassa Moi liittymät on suunnattu perheille ja pienyrityksille, eli monen erilaisen mobiililaitteen käyttäjäkunnalle. Toki Moi liittymät ovat sangen edullisia silti, vaikka hankkisi ainoastaan yhden puhelinliittymän. 

Moi yritysliittymä soveltuu loistavasti sellaisille yrityksille, joilla on 1-200 työntekijää. Tätä suuremmille yrityksille huomattavasti edullisempi ja sopivampi liittymä on takuulla jokin DNA:n yritysliittymien tarjonnasta.

Moi brändistä onkin luotu rakettimaisella vauhdilla melkoinen menestys, eikä tämä jäänyt huomaamatta muilta kilpailevilta operaattoreilta. Moi Mobiilin taustalla häärivätkin aikaisemmin Telialla, DNA:lla ja Nokialla työskennelleet rautaiset ammattilaiset. Moi brändi on huoleton ja hassutteleva operaattori, joka toimii suurelle sydämellä.

Moi Mobiilin missiona on tulla joka päivä hieman paremmaksi, edullisemmaksi, vaivattomammaksi sekä nopeammaksi. Tämä jo siksikin, että pienenä brändinä he pysyvät isompien joukossa mukana. Kun asiakkaat pitävät heitä rehtinä ja avoimena, tällöin asiakassuhde toimii.

Moi Mobiili onkin tehnyt hurjasti täitä sen eteen, että he ovat saavuttaneet jo ison osan suomalaisista, vaikka he ovatkin vielä tulokkaita alalla. Melkein kaikki suomalaiset ovat ainakin kuulleet Moi Mobiilista tai tuntevat heidän liittymänsä.

Moi liittymä on helppokäyttöinen ja selkeä

Moi Mobiili haluaa tehdä asiakkaalle puhelinliittymän valitsemisen erittäin helpoksi tarjoten kaiken mahdollisen tarvittavan yhdestä ainoasta paikasta.

Moi Mobiilin ykkösjuttuja ja koko toiminnan kulmakiviä ovatkin alusta alkaen olleet selkeys ja helppokäyttöisyys, unohtamatta kuitenkaan edukkaita hintoja. Mihin tarvitsetkaan monia erilaisia liittymiä, kun hyvään ja huokeaan vaihtoehtoon ei tarvita kuin perusasioiden kunnossa oleminen ja kohdillaan olevat hinnat. 

Moi liittymän toimintatapa

Moi Mobiilin liittymätarjoukset ja ajatus toiminnan taustalla eivät ole mitään rakettitiedettä vaan sangen yksinkertaiset. Sen kuin valitset haluamasi määrän liittymiä, joita Moi Mobiilissa myös simmeiksi kutsutaan, ja sitten vain jaat niiden kesken mielesi mukaan puhetta ja dataa. 

Sinun ei siis tarvitse tilata monia eri liittymiä ja alkaa sitten säätelemään niitä käyttäjien mukaan. Voit räätälöidä kaikki perheen puhelimet, mokkulat, läppärit, älyjääkaapit ja hälytinjärjestelmät yhteen nippuun ja niin ne toimivat vaivattomasti yhtenä liittymäpakettina.

Peruspaketissa saat kolme liittymää eri siis simmiä, jokainen simmi lisää maksaa kuusi euroa. Haluamasi puhepaketin voit valita sen mukaan, oletko lörppö vai tosilörppö. Puhepaketit alkavat 10 tunnista alkaen. Voit myös puhua ilman pakettia käytön mukaan. Simmejä voit sitten lisätä pakettiisi tai poistella niitä sieltä, mikä onkaan tarpeesi.  

Kokeilemalla tiedät minkälainen simmipaketti olisi sinulle tai perheellesi se sopivin. Taatusti voit helppokäyttöisen sovelluksen avulla koota juuri eikä melkein teidänlaisenne paketin. Et maksa koskaan turhasta, sillä voit itse muutella ja seurailla liittymiäsi ihan mielin määrin. 

Moi liittymät esittäytyvät

Moi liittymistä löytyy yhteensä kuusi erilaista puhelinliittymää, nämä ovat 6 gigan simmi, Rajaton 4G 100 Mbit/s, Rajaton 4G 300 Mbit/s, Rajaton 5G 300 Mbit/s, Rajaton 5G 600 Mbit/s ja Rajaton 5G 1000 Mbit/s.

Aluksi valikoimassa oli ainoastaan kolme liittymää, joten tarjonta on laajentunut huomattavasti. Moi Mobiililla on nyt vaihtoehtoina seuraavat liittymät: 

6 gigan simmi hintaan 9 €/kk, Rajaton 4G 100 hintaan 18 €/kk, Rajaton 4G 300 hintaan 23 €/kk, Rajaton 5G 300 hintaan 29 €/kk, Rajaton 5G 600 hintaan 35 €/kk ja Rajaton 5G 1000 hintaan 44 €/kk. 

Moi Mobiilin valikoimasta ei löydy kylläkään yhtään Prepaid liittymää, joten he erottuvat muista operaattoreista tältä osin. Tosin Moi Mobiilin laskutussysteemi muistuttaa hiukan prepaid liittymiä, he veloittavat mm. kiinteät kuukausimaksut heti laskutuskauden alussa. Jälkikäteen laskutetaan kuitenkin aina ns. kulutuksen mukaiset ominaisuudet, kuten puheajat sekä tekstarit.

Samaan aikaan veloitetaan tulevan kuukauden kiinteät kulut sekä edelliseltä kuukaudelta kertyneet puhelut ja tekstiviestit. Moi liittymien laskutus onkin ihan eri luokkaansa kuin mihin muilla operaattoreilla on totuttu. 

Kun tilaat liittymän Moi Mobiililta, sinulta pyydetään maksukortin tiedot, ja liittymän käyttöveloitus veloitetaan maksukortiltasi automaattisesti. Tämän ansiosta et siis koskaan joudu maksamaan mitään viiden euron huomautuskuluja, jos epähuomiossa laskusi jäisikin maksamatta. 

Moi Mobiilissa et joudu sitoutumaan pitkäaikaiseen sopimukseen

Moi Mobiilin kanssa et joudu miettimään, onko sopimuksesi nyt sitten määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva ja miten pääset operaattorista eroon, jos niin haluat. Ehei, simmit siirtyvät sinulle ilman mitään määräaikaisia sopimuksia ja voit ottaa juuri haluamasi simmit ja perua niitä kun huvittaa. Ei ole mitään sopimuspakkoa. 

Voit myös vaihtaa liittymän toiseen, jos tilanteesi muuttuukin tai et enää käytä dataa niin paljon kuin ennen tai vaihtoehtoisesti datan käyttösi kasvaa räjähdysmäisesti. Moi Mobiilissa sinä itse hallitset kaikkea. Sovelluksen avulla seuraat näppärästi mitä tarvitset eniten ja voit lisätä tai poistella simmejä miten haluat. 

Kaikki tämä hoituu selkeän Moi Mobiilin avulla. Eikä sinun tarvitse tuskailla erilaisten salasanojen kanssa ja miettiä mitä liittymiä kenelläkin perheenjäsenellä olikaan. Kaikki on Moi Mobiililla todella selkeätä ja yksinkertaista, ei syytä jonotteluun tai odotteluun. 

Mikä olisi sinun Moi liittymäsi?

Et välttämättä tiedä liittymää tilatessasi, millainen on tilanteesi puolen vuoden tai vuoden kuluttua. Ei hätää, Moi liittymästä voit tehdä juuri sellaisen kuin haluat. Mun Moi sovelluksessa voit seurailla, mihin kuluu rahaa eniten ja muokata liittymääsi tämän mukaan. Voit poistella ja lisäillä simmejä kuten haluat. 

Saat juuri sellaisen liittymän kuin haluat, koska voit tehdä muutoksia itse eikä sinun tarvitse jonotella asiakaspalveluun.

Edullisin Moi liittymä?

Halvin Moi liittymä on varmasti 6 gigan simmi, joka kustantaa vain naurettavat 9 euroa. Puhelut ja tekstiviestit maksavat 0,055€/min/kpl, mutta kuitenkin maksimissaan 4 euroa kuukaudessa.

Maksukatto on todella mainio Moi liittymien ominaisuus, tällöin puhut ja viestittelet niin paljon kuin haluat ja maksat aina vain kiinteän 4 euron hinnan. Mikäli et käytä mitään ominaisuuksia, ei tarvitse maksaa edes 4 euroakaan. 

Moi liittymät ovat pelkkää säästöä

Perinteisesti kaikilla perheenjäsenillä on oma liittymä ja yrityksissä on monia työpuhelimia. Toki jokainen käyttäjä tarvitsee ominaisuuksiltaan hieman erilaisen liittymäpaketin ja jokainen liittymä maksetaankin erikseen.

Tämä on laitettu Moi Mobiililla ihan uusiksi ja niinpä useat liittymät on korvattu yhdellä liittymäpaketilla, joka sisältää monta simmiä. Moi liittymät ovatkin ainoat, jotka tarjoavat tämän mahdollisuuden.

Voit pitää nykyisen numerosi tai vaihtaa uuteen

Ihmiset eivät todellakaan halua luopua vanhasta numerostaan eivätkä vaihda liittymää edes edullisempaankaan vaihtoehtoon, mikäli se tarkoittaa numeron vaihtumista. 

Uuden puhelinnumeron ilmoittaminen pelkästään kavereille vie paljon aikaa. Mutta onneksi nykyään tämä on taakse jäänyttä elämää. Mikäli ostat Moi liittymän ja haluat säilyttää nykyisen puhelinnumerosi, se on täysin mahdollista. Numeronsiirrossa toki kuluu aikaa muutaman arkipäivän verran.

Hyvästi paperiset ja sähköpostilaskut!

Monesti sähköpostilaskut hukkuvat johonkin roskapostikansioon tai ziljoonan muun sähköpostin joukkoon ja paperilaskut nyt vaan ovat ihan so last season muutenkin. Näille saat Moi Mobiililla heittää hyvästit, sillä veloitus suoritetaan suoraan maksukortiltasi. Lisäksi voit seurata paljonko rahaa on kulunut liittymiin.

Räätälöi itsellesi sopivin liittymäpaketti

Moi Mobiilin valikoimasta löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon. Jokaisessa vaihtoehdossa puhelut ja tekstarit maksavat 0,055€/min/kpl. Etkä maksa koskaan puheluista ja tekstareista kuin maksimissaan 4 euroa kuukaudessa. Mikä onkin todella mukavaa, koska voit valita liittymäsi ihan vain netin nopeuden perusteella.

Halvimpaan Moi liittymään kuuluu 6 gigaa dataa ja muissa data onkin rajaton, mutta hinta vaihtelee netin nopeuden mukaan. Mikäli et siis paljoa nettiä selaile, kannattaa valita 6 gigan simmi.

Jos taas olet netin käytön hevi juuseri ja käytät lisäksi kaikenlaisia suoratoistopalveluita, kannattaa valita rajaton liittymä. Jos haluat siirtyä ihan nextille levelille, voit valita jonkin kolmesta 5G liittymästä. 

Jos liittymän valitseminen saa pyörälle päästään, voit kysyä neuvoa Moi Mobiilin chatista tai Pete-botilta, joka kertoo sinulle muutaman kysymyksen jälkeen mikä olisi sinulle sopivin vaihtoehto. Jos luottotietosi ovat mennyttä, ota yhteyttä asiakaspalvelijaan ja neuvottele asiasta. Aina kannattaa yrittää. 

DNA:n luotettava verkko takaa Moi liittymien kuuluvuuden

DNA:n verkko on jatkuvan kehityksen ja laajennuksen alaisena. Moi liittymän omistajana voit siis olla siis huoleti myös tulevaisuudessa. DNA rakentaa koko ajan uutta 5G-verkkoa, joten myös Moi Mobiilillakin on 5G valmius.

Asiakaspalvelu Moi Mobiililla

Moi mobiilin ystävällinen asiakaspalvelu auttaa mielellään auttamaan, mikäli tarvitset apua. Chat-asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-18 osoitteessa www.moi.fi ja asiakaspalvelu vastaa samalla ajalla numerossa: 044 770 6000. Lisäksi voit lähettää asiakaspalveluun sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@moimobiili.fi.

Usein kysyttyä Moi liittymistä:

Miksi valitsisin Moi liittymän?

Moi Mobiililla saat luotettavan ja huippunopean 4G verkon tai jopa 5G verkonkin ilman sitoutumispakkoa. Moin kilpailukykyiset hinnat takaavat, että liittymän kuukausimaksu ei tuo ikäviä yllätyksiä.

Moi liittymät on erinomainen valinta, mikäli tarvitset useamman simmin erilaisiin laitteisiin tai koko perheen puhelinliittymät pitäisi saada samalle laskulle. Voit siis yhdellä palvelulla hallinnoida koko perheen palveluja vaivattomasti. Tilaa lisää tai poista simmejä mielesi mukaan.

Miksi on kannattavaa etsiä Moi liittymää Mobiilitutka.fi sivuston kautta?

Tällä sivustolla esitellään ja vertaillaan jokaisen operaattorin suosituimmat liittymät sinun puolestasi. Täällä vertaat nopeasti eri operaattoreiden liittymiä ja hintoja, niinpä löydät helposti juuri sinun tarpeeseesi soveltuvan liittymän.

Mun Moi – mikä se on?

Mun Moi on sovellus, jossa voit aktivoida simmisi palvelut, tilata lisää simmejä, seurata käyttämääsi dataa ja puhetta tai sulkea palveluita itse sekä tehdä erilaisia muutoksia simmeihin. Tilauksen yhteydessä ilmoittamasi sähköpostiosoite on Mun Moi käyttäjätunnuksesi.

Joudunko itse irtisanomaan vanhan liittymäni vaihtaessani Moi liittymään?

Et joudu. Vaihtaessasi Moi liittymään, he irtisanovat nykyisen liittymäsi puolestasi. Vanha liittymä on voimassa siihen asti, kunnes uusi liittymä astuu voimaan.

Mitä tapahtuu yhteystiedoilleni vaihtaessani Moi liittymään?

Riippuu siitä, mitkä asetukset puhelimessasi on. Tarkista ennen vaihtamista, että yhteystiedot on tallennettu pilveen tai puhelimen muistiin, niin yhteystietosi säilyvät SIM-kortin vaihtamisen jälkeenkin.

Mitä lisäpalveluita voi valita Moi liittymiin?

Voit kytkeä päälle vaikkapa vastaajan, ja lisäksi PUK-koodit ja maksullisten palvelujen estot voit aktivoida samassa paikassa.

Käykö Moi liittymät myös lapsille?

Ehdottomasti! Moi liittymät ovatkin lapsilla erittäin suosittuja ja monet vanhemmat keskittävät mielellään kaikki perheen liittymät samalle operaattorille. Tämä säästää niin rahaa kuin aikaakin. Suosituin Moi liittymä lapselle on 6 gigan liittymä, joka tarjoaa nimensä mukaisesti 6 gigatavua dataa 9 euron kuukausihintaan.

Millaisia kokemuksia Moi liittymistä?

Pääosin ihmisillä on pelkkää hyvää sanottavaa Moi liittymistä. Ainoastaan käyttöönotossa on ilmennyt jotakin ongelmia. Yksi asiakas oli laittanut uuden SIM-kortin puhelimeensa eikä liittymä heti toiminutkaan. Kannattaakin sammuttaa puhelin ja tarkistaa onko SIM-kortti varmasti oikein päin puhelimessa.

Usein liittymä on toiminutkin heti näiden toimenpiteiden jälkeen. Tietenkään tämä ongelma ei ole ainoastaan Moi Mobiilin, vaan myös muiden operaattoreiden käyttäjillä ilmenee samoja ongelmia.

Moi liittymät ovat saaneet pääosin ainoastaan positiivista palautetta, varsinkin kun Moi Mobiililla ei ole määräaikaisia tarjouksia, joten yhdenkään asiakkaan liittymän hinta ei yhtäkkiä nouse pilviin.

Katso eri operaattoreiden parhaat tarjoukset