Nopeimmat mobiilimaksut eri palveluissa

Maksu mobiilissa

Maksut ja niiden nopeus ovat aina puhuttaneet mobiilissa maksavia asiakkaita. Onneksi nykyään sinun ei kuitenkaan enää tarvitse odottaa päiviä maksun suorittamiseksi puhelimellasi.

Uudet ja nopeat sovellukset sekä niiden kanssa toimivat pankit pystyvät nykyään käsittelemään maksuja todella nopeasti.

Vaikka aluksi saattaisi olettaa että tästä nopeasta huvista joutuisi maksamaan suuria summia, ovat kulut nykyään varsin maltillisia. Mikäli valuuttaa siirtää euroissa, pystyy nopean siirron saamaan yleensä täysin ilman kuluja. Kuluja voi esimerkiksi miettiä myös silloin, kun vertailee uutta liittymää itselleen. Toki ihan aina ei voi kuluilta välttyä. Tyypillinen ongelma kulujen kanssa ilmenee silloin, mikäli siirtää rahaa joksikin toiseksi valuutaksi. Tämän kulut tosin joutuisi aina maksamaan, vaihtoipa rahaa missä tahansa. Onneksi kulut ovat kuitenkin nykyään todella olemattomia, eivätkä ne syö enää isoa osaa maksusta. Siksi nykyään parhaan tavan maksamiseen pisteytys johtuukin lähinnä siitä, että kuinka nopea ja helppo palvelu on käyttää. Palveluita maksamiseen on useita, ja niitä julkaistaan koko ajan uusia. Kaikki näistä palveluista eivät kuitenkaan menesty useasta eri syystä. Osassa maksujen hitaus saattaa koitua ongelmaksi, kun taas toisen kanssa bugit ja ongelmat sovelluksen kanssa voivat koitua sen kohtaloksi. Syitä epäonnistumiseen voi olla monia. Onneksi kuitenkin jotkin palvelut ovat olleet olemassa jo useamman vuoden ajan, joten niihin voimme luottaa huomattavasti paremmin kuin uusiin tulokkaisiin. Alta voit katsoa parhaat esimerkit niistä palveluista sekä sovelluksista, jotka tarjoavat maksuja sekä rahojen siirtoa mobiilissa.

Siirto

Siirto logo

Siirto aplikaation avulla pystyt nykyään tekemään välittömiä maksuja tililtä toiselle. Tämä on todella hyvä asia, koska sen avulla esimerkiksi torilla marjoja myyvä myyjä voi heti nähdä sen, että hän on saanut rahat tililleen.

Koska maksu toimii QR-koodin välityksellä, on se myös varmasti monen mielestä parempi idea kuin se, että antaisi numeronsa tuntemattomalla henkilölle.

Jotkin palvelut nimittäin käyttävät mobiilissa rahojen siirtoon puhelinnumeroa. Kaverien keskuudessa tällä ei ole niin väliä, mutta kaikki eivät välttämättä halua jakaa numeroaan kaikille tuntemattomille henkilöille kauppoja tehdessä.

Siirron avulla pääset nauttimaan kuuttomista sekä nopeista maksuista kotimaisten pankkien kanssa.

Zimpler

Uusi Zimpler logo

Mikäli asioit paljon eri verkon kaupoissa, olet jo saattanut törmätä Zimpler palveluun. Kyseessä on alunperin Ruotsissa julkaistu maksutapa, joka aikanaan aloitti uransa tekstiviesteihin pohjautuvilla maksuilla.

Nykyään palvelun kautta on kuitenkin saatavilla myös paljon muuta. Uusimpana ominaisuutena on se, että nykyään palvelua käyttävät henkilöt voivat siirtää rahaa välittömästi.

Ominaisuus on todella loistava etenkin siinä tapauksessa, mikäli odottaa saapuvaa maksua itselleen. Yleensä nopeita maksuja arvostetaan etenkin silloin, mikäli käyttää Zimpler palvelua vetojen asettamiseen.

Kuten moni Zimpler Casino sivustokin on varmasti huomannut, arvostavat pelaajat sitä, että rahat saa myös itselleen nopeasti.

Zimpler tarjoaakin pelaajille saumattoman tavan maksaa ja pelata verkossa. Kun rahat on tallettanut sivustolle maksutavan avulla, maksetaan pelaajan tekemä kotiutus aina samalle tilille automaattisesti.

Näin ongelmia ei pääse syntymään esimerkiksi sen kanssa, että kotiutusta tehdessä syöttäisi vahingossa vääriä tietoja. Tämän ominaisuuden avulla myös pelaajien varat ovat turvassa, koska ne saapuvat pelaajan tilille aina alle 5 minuutissa.

Mobilepay

Mobilepay on kiistatta yksi parhaista tavoista hoitaa kaverien keskuudessa tapahtuvia maksuja.

Jos sinulla on ystäväsi numero, ja hän käyttää Mobilepayta, voit siirtää hänelle rahaa pelkästään numeron avulla.

Tämä on todella kätevä tapa, sillä jos esimerkiksi vietätte iltaa ravintolassa voi yksi henkilö nopeasti maksaa kuitin pois omalta kortiltaan.

Tämän jälkeen kaikki voivat vain kätevästi siirtää oman osuutensa maksajan tilille. Näin pöydässä ei tarvitse alkaa setvimään sitä, että kuka maksaa mitäkin.

Kaiken voi hoitaa rauhassa vasta myöhemmässä vaiheessa esimerkiksi silloin, kun on saapunut kotiin.

Palvelun avulla myös esimerkiksi taksien tai muiden kulujen jakaminen on todella nopeaa. Koska palvelu ei myöskään peri kuluja siirroista, voi sen avulla tehdä myös pienempiä siirtoja ilman pelkoa siitä, että niistä joutuisi maksamaan suuria summia.

Maksut myös kilahtavat tilille todella nopeasti. Juuri nyt tätä applikaatiota voi käyttää niin Android- kuin iOS -puhelimillakin.

Palvelu on ollut pian toiminnassa jo 10 vuoden ajan, joten kokemusta sillä on varmasti todella paljon nopeiden maksujen pyörittämisestä.

Kenties tulevaisuudessa palveluun lisätään myös uusia ominaisuuksia, joiden avulla maksaminen helpottuisi entisestään. Juuri nyt voimme kuitenkin todeta jo sen, että tämän palvelun avulla maksaminen kaverien keskuudessa tulee helpottumaan huomattavasti.

Saatat pitää myös näistä: