Top 5 hankinnat iPhone-käyttäjille

Top 5 hankinnat iPhone-käyttäjille

Sisällysluettelo
hankinnat iPhone-käyttäjille

Suojakuoret pelastavat monelta murheelta

Yleensä kun ajatellaan puhelimen suojausta, tulee mieleen vain perinteiset puhelimen suojatuotteet, kuten taustakuoret, suojakuoret, lompakkokotelot ja suojalasit. Ensiarvoisen tärkeää on, että puhelin on suojattuna joka puolelta, eli näytön lisäksi myös puhelimen takaosa. 

iPhonen suojakuoret vievät puhelimen käytön ihan toiselle tasolle ja ne helpottavat perusarkeasi erinomaisilla ominaisuuksillaan. Niiden avulla saat laitteellesi paitsi oman persoonallisen silauksen niin myös turvallisuutta. 

Hankkimalla iPhoneen kunnon suojaukset, voit olla rauhallisin mielin tietäessäsi että puhelin pystyy suojautumaan iskuilta ja kolhuilta paremmin. iPhone kun on melkoisen kallis hankinta, niin silloin haluaa suojata puhelimen. Kannattaakin ostaa iPhoneen kunnon suojaukset ennen kuin on liian myöhäistä. 

Voit valita erilaisia suojia puhelimellesi oman mieltymyksesi ja tyylisi mukaisesti. Toiset tykkäävät silikonisista ja toiset nahkaisista kuorista. Silikoniset ovat joustavat, iskunkestävät ja ne säilyttävät puhelimen alkuperäisen muodon. Nahkakuoret ovat tyylikkäät ja elegantit. Ne ovat myös iskunkestävät ja istuvat puhelimeen kuin hansikas. 

Lisäksi on olemassa hybridikoteloita, jotka on valmistettu eri materiaalien yhdistelmistä. Ne ovat kestäviä ja saattavat olla jopa vedenkestäviäkin. Lisäksi markkinoilla on valikoimaa yksivärisistä aina abstrakteihin kuvioihin.

Panssarilasi on puhelimen paras kaveri

Nykyään lähes jokainen kosketusnäyttöpuhelimen käyttäjä suojaa puhelimensa vahinkoja ja naarmuja vastaan millä hinnalla tahansa. Panssarilasi onkin iPhonen ja muidenkin älypuhelinten paras kaveri. Se suojaa naarmuilta, halkeamilta ja myös lialta. Näyttö kun on puhelimen herkin osa. 

Panssarilaseja on erilaisia ja mikä sopii yhdelle, ei käy toiselle. Panssarilasi on yksi parhaista suojista näytölle. Se on lujaa tekoa ja helppo asentaa puhelimeen. Lisäksi se ei hankaloita näytön toimivuutta. Sen olemassa oloa ei edes huomaa. 

Nestemäinen näytönsuoja on tulevaisuuden teknologiaa, joka on jo täällä. Tämä on helppo levittää kosketusnäytön päälle, se tarjoaa suojaa nano-materiaalilla. Nämä soveltuvat myös kameroille ja älykelloille. 

Perinteiset näytönsuojat estävät häikäisyä, torjuvat sormenjälkiä ja estävät muita kurkkimasta puhelimeesi. Perinteisiä näytönsuojia on vaihdettava useammin kuin panssarisuojia. 

Langaton laturi on tätä päivää

Nykyään on erittäin suosituksi noussut langaton laturi, sillä se on näppärä ja nopea käytössä. Langaton laturi vie vähän tilaa, se on kompaktin kokoinen ja kevyt kantaa mukana. Lisäksi markkinoilla on runsaasti tyylikkäitä malleja, joilla saa luotua ammattimaisen ja trendikkään lookin. 

Qi langaton pikalatausalusta lataa iPhonesi nopeammin kuin tavallinen langaton laturi. Tämä on yhteensopiva kaikkien sellaisten puhelimien kanssa, joissa on vakio- tai pikalatausominaisuudet. Latausalusta on valmistettu alumiinista ja panssarilasista. Latausalusta lataa vaivattomasti myös puhelimien suojakuorten läpi. 

Langattomassa laturissa on lämpötilan säätö, ylivirran ja oikosulun esto, joten se on turvallinen myös nukkuessa. Langaton laturi on myös palanen luksusta yöpöydällesi tai toimistoon. 

Parhaalle luurille parhaat kuulokkeet

Kuulokkeet urheiluun artikkeli kuva

Luonnollisesti haluat vain parasta äänielämystä Iphonellesi. AirPods Pro -kuulokkeet ovat ehkä parhaat langattomat nappikuulokkeet. Ne ovat uskomattoman kevyet ja käyttövalmiit suoraan kotelosta. AirPods Pro kuulokkeet sulkevat tehokkaasti ympäristön melun pois, joten voit keskittyä vain musiikkiisi tai podcasteihin. 

Kuulokkeet voi vaihtaa päästämään myös taustaäänet läpi, joten se mahdollistaa ympäristön paremman hahmottamisen. Kuulokkeet mukautuvat erinomaisesti korvan muotoon, joten ne istuvat aina hyvin. Tämä takaa mahtavan taustamelun vaimennuksen. AirPoda Pro kuulokkeissa on tuhti basso ja huipputehokas laajan äänialan vahvistin, joten ääni on myös todella puhdas.

Applen suunnitteleman H1-sirun ansiosta ääniviive on todella pieni. Musiikkia voit hallita näppärästi varressa olevalla painalluksen tunnistimella. 

Liittymä

Jokaisella puhelimen käyttäjällä on itsellään aina parhain tieto, miten paljon puhelintaan käyttää ja mihin. Kun miettii, mikä olisi itselle paras liittymätarjous, niin kannattaa aloittaa selvittämällä mihin puhelinta eniten käyttää. Katseletko paljon leffoja? Selailetko tuntikausia netissä muuten vaan? Soitteletko paljon kavereille vai viestitteletkö mielummin? Nämä ja paljon muuta saat selville puhelinlaskustasi.

Voi tulla jopa yllätyksenä, mihin eniten puhelinta käytät. 

Ja miettiä kannattaa myös, tarvitsetko 5G liittymää vai riittäisikö edelleen vanha kunnon 4G liittymä? 5G liittymä hinta kun on hieman kalliimpi. 

Saatat pitää myös näistä:

Sisällysluettelo

Saatat pitää myös näistä: